Vruchtafdrijving

 

Dagstukjes 151

 

de waarheid is een rariteit geworden
relict uit de tijd dat het volk morde
het hongerde boven lege borden
  en zag de rijken almaar rijker worden

WILHELM VON HILDEBRANDT

 

n Den Haag werd geprotesteerd tegen vruchtafdrijving bij vrouwen.

We waren terug bij af.

Christenen die God al eeuwen op hun blote knieën danken dat ze  de veranderingen in het westerse denken hebben mogen negeren, sturen nu hun nazaten naar het Malieveld om te protesteren tegen abortus.

Jonge mensen die ándere boeken hadden kunnen lezen dan de Statenbijbel.

Tegelijkertijd – ik niet de hele boel maar even aan elkaar  – blijkt die Opstelten van de VVD de boel nog meer geflest te hebben dan we al dachten. Ditmaal liet hij de uitkomsten van een wetenschappelijk onderzoek naar wietteelt in Nederland veranderen. Op die manier informeerde hij de Kamer niet met feiten, maar met … eh… alternatieve feiten, de intellectuele innovatie die we aan de president an de Verenigde Staten te danken hebben. Opstelten blijkt hem vóór te zijn geweest.

Wie kan er nog leven met deze vorm van politiek bedrijven: het arrogante cynisme van de liberaal, aangelengd met flinke scheuten christelijke Haarlemmerolie.

Vind je het gek dat politieke partijen geen leden meer bereid vinden om volgend jaar hun raadszetels te bezetten. Misschien hadden ze in het verleden niet al het beschikbare talent moeten aborteren. Nu is het te laat.

Binnenkort, let op mijn woorden, wordt de BV Nederland in The New York Times te koop aangeboden.

Prijs n.o.t.k.

Was getekend: de makelaars Rutte, Pechtold en Buma.

 

 

LEES VERDER
10 DECEMBER 2017
WKtS